Datum: 2012-03-03
Tid: 03:59:03

Älskade farmor

Den här dagen har varit väldigt upp och ner. Ena sekunden har jag varit glad och ena sekunden varit irriterad och ledsen. Nu i efterhand kan jag bara skratt åt mig själv. Jag är så fjantig, haha. Värsta PMS kärringen eller något. Nej men, typ. Iallafall...

Jag vaknade och var så himla trött. Blir galen för att det kliar så mycket på min kropp. Låg och kliade järnet haha. Tävling någon son känner sig villig att utmana mig i vem som kliar snabbast? Eller kanske inte. Käkade IKEA pizza till frukost. Och vatten. Sen vart jag på grymt dåligt humör när jag skulle plocka in alla kläder som var nytvättade. Dock har jag då sjukt mycket kläder att jag knappt kan stänga garderoben eller min byrå. Jag har nog, ärligt talat, mest kläder av alla här. Eller snudd på mest. Haha.

Annars har vi inte gjort så mycket idag. Har inte varit någon toppen dag direkt. Och så ringer pappa mitt upp i allt kaos (kaos i mitt huvud alltså) och talar om att min fina farmor är dålig igen. Jag orkar inte det. Alla mina mot och farföräldrar har gått bort på mindre än två år. Det är inte rättvist :( men tyvärr är ju livet så. Farmor är iallafall högt älskad av alla i min släkt. Det kommer bli så tomt. Fina fina älskade farmor.

Jag ska upp tidigt för att åka upp till henne. Så det blir inte många timmars sömn. Inte är jag speciellt trött heller. Önskar att min jävla sömnmedicin kunde hjälpa mig att sova så jag är lite piggare på dagarna istället. Nej, nu ska jag kolla tv och försöka sussa :) natti på er! <3

Kommentarer
Postat av: LINNEA

du svara inte på min kommentar :(



görs?

2012-03-03 @ 12:03:39
URL: http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se/
Postat av: Lina

Sv;Hahah, okej trevligt! :)

2012-03-03 @ 13:16:35
URL: http://llinalarsson.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: Tack så mycket, jag hade det riktigt bra nere i Göteborg. Del ett är uppe och många bilder kommer att komma i veckan. Hur har du haft det? :)

2012-03-03 @ 14:18:29
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: jennifer

sv: tack, ha en bra lördag!:)

2012-03-03 @ 22:05:35
URL: http://jennnan.blogg.se/
Postat av: Linda

Tråkigt med din farmor!

Hoppas du har en toppen söndag trots allt!

2012-03-03 @ 22:29:15
URL: http://toosweet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback